Corendon Curaçao vakantie – Tropisch en exotisch paradijs

Kies voor een Corendon Curaçao vakantie en doe hetzelfde als de inwoners al generaties lang doen: relaxen! U zult verliefd worden op de parelwitte zandstranden, adembenemende duiklocaties en het kleurrijke straatbeeld. In ongeveer 9 uur vliegt u met Corendon Airlines naar Curaçao en ervaart u zelf welke schatten het eiland te bieden heeft. Bon Bini, oftewel welkom op Curaçao!

Corendon Curaçao vakantie – Tropisch en exotisch paradijs

Corendon CuraçaoZon, zee en strand zijn dé kernmerken van het tropische en exotische paradijs Curaçao. Zowel in de zomer als in de winter is Curaçao een geliefde vakantiebestemming. Eindeloze witte zandstranden, een intens blauwe zee met wuivende palmbomen op de achtergrond. Het eiland telt maar liefst 38 stranden.

De onderwaterwereld is nergens anders zo prachtig, Curaçao is dan ook een waar duikersparadijs. In het heldere water ziet u gigantische koraalformaties terwijl u tussen de kleurrijke tropische vissen, zoals papegaaivissen, koffervissen en maanvissen zwemt. Verder kunt u genieten van de indrukwekkende schildpadden en dolfijnen.

Curaçao heeft een gemiddelde temperatuur van 28 graden en 8 zonuren en de gemiddelde temperatuur van het zeewater ligt rond de 27 graden. En dat het hele jaar door! Bovendien is het vanwege de noordoostpassaat nooit onaangenaam warm op het eiland. Het is dus altijd, zelfs midden in de winter, heerlijk weer op Curaçao.

Corendon Bingo Curaçao – Voordelige Curaçao vakanties

Corendon Bingo Curaçao is een uniek concept in de reisbranche en dé manier om voordelig op vakantie te gaan naar Curaçao. Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren en de indruk wekken dat de kwaliteit en service als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lagere prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs. U boekt tegen een super lage prijs een Corendon Bingo Curaçao en u hoort pas bij aankomst op het vliegveld van Curaçao waar u zult verblijven, echter is dit te allen tijde een 4-sterren accommodatie. Het kan dus zijn dat u honderden euro’s voordeliger uit bent dan uw buren in hetzelfde complex.

Aangezien vooraf niet bekend is in welke accommodatie u verblijft, is deze Bingo reis niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De verzorging is altijd op basis van logies, er zijn geen maaltijden inbegrepen.

Corendon Curaçao all inclusive

Evenals veel andere reisorganisaties speelt ook Corendon in op de toenemende vraag naar all inclusive vakanties. Vakantiegangers kiezen steeds vaker voor een onbezorgde vakantie waarbij men vooraf exact weet wat men kwijt is. Op dit moment kunt u bij Corendon al kiezen uit verschillende all inclusive accommodaties op Curaçao.

Corendon Airlines

Corendon AirlinesCorendon beschikt als een van weinige reisorganisaties over een eigen luchtvaartmaatschappij. Wanneer u dus een Corendon Curaçao vakantie boekt, vliegt u met Corendon Airlines naar de luchthaven Hato op Curaçao.

Corendon bagage

Bij boeking van uw Corendon Curaçao vakantie kunt u direct de bagage bijboeken. Wilt u de bagage op een later tijdstip online bijboeken, dan is dit mogelijk vanaf 6 weken voor vertrek tot maximaal 5 uur voor vertrek via fly.corendon.com.

Indien u binnen 5 uur voor vertrek nog bagage wilt bijboeken, kan dit uitsluitend op de luchthaven van vertrek.

Let op: de tarieven op de luchthaven zijn hoger dan online.

Ruimbagage
De ruimbagage moet aan bepaalde afmetingen voldoen: maximaal 89 cm hoog en 115 cm breed. Dit heeft te maken met de grootte van de deur van de laadruimte.

Handbagage
Per persoon mag u 1 stuk handbagage van maximaal 7 kg meenemen (maximale metingen 55 x 35 x 25 cm.)

Let op: alles moet in 1 stuk handbagage passen, dus ook laptops, handtassen etc. Opblaasbare voorwerpen zijn niet toegestaan aan boord.

Corendon vliegtickets

Wilt u liever zelf uw vakantie samenstellen in plaats van een pakketreis te boeken? Met Corendon Airlines vliegt u voordelig naar fantastische vakantiebestemmingen. Reserveren is heel eenvoudig en natuurlijk zeer voordelig.

Corendon last minute

Last minute op vakantie naar Curaçao? De beste last minute deals vindt u bij Corendon Bingo Curaçao. U kunt al binnen enkele dagen super last minute vertrekken, maar over een week is uiteraard ook mogelijk. Bekijk de aanbiedingen en boek uw last minute Corendon Curaçao vakantie!

Corendon reizen

Corendon biedt een uitgebreid assortiment aan scherp geprijsde zonbestemmingen. Op vakantie gaan is echter voor veel mensen meer dan alleen zon, zee en strand. Zij willen ook kennis maken met de plaatselijke cultuur, de natuur of met de lokale bevolking.

Corendon hotels en appartementen

Corendon heeft een gevarieerd aanbod aan (all inclusive) hotels en appartementen op Curaçao. Alle accommodaties zijn met grote zorg geselecteerd om uw Corendon Curaçao vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Bij de selectie van de accommodaties wordt onder andere gelet op de ligging t.o.v. stranden, eetgelegenheden en eventuele stadscentra.

Corendon inchecken

Bij Corendon kunt u eenvoudig online uw stoelen reserveren met de online check-in van Corendon Airlines. U kunt vanaf 24 uur tot 5 uur voor vertrektijd gratis online inchecken.