Tjingo Curaçao – Witte zandstranden en het hele jaar zon

Tjingo Curaçao biedt fantastische accommodaties aan. Kleine, rustige baaitjes met parelwitte stranden, een bloeiende stad en een bruisend nachtleven kenmerken dit prachtige eiland. Het is slechts een greep uit het aanbod van dit tropische eiland waar de zon het hele jaar door schijnt. Kies ook voor een vakantie met Tjingo Curaçao!

Tjingo Curaçao – Witte zandstranden en het hele jaar zon

Tjingo CuraçaoHoudt u van strand tijdens uw vakantie? Bij Tjingo Curaçao vindt u de beste strandvakanties! Het eiland telt maar liefst 38 openbare en private witte zandstranden. Door de ruwe zee wordt zwemmen aan de noordkust afgeraden.

In het zuiden vindt u rustige baaien met parelwitte zandstranden. Het grootste strand is het Blauwbaai strand en een van de populairste stranden is Mambo Beach bij het Seaquarium.

Curaçao is met haar koraalrif de droom van vele duikers en snorkelaars. Aan de zuidkust kunt u op 15 plaatsen snorkelen en variërend van 5 tot 50 meter diep duiken. Ook de gevorderde windsurfers kunnen voor een spannende vakantie op Curaçao terecht.

Ook de golfers komen tijdens hun Curaçao vakantie aan hun trekken. Op de Blue Bay Golf kunt u een golfparcours van 18 holes afleggen (reserveren noodzakelijk). Op de Curaçao Golf- & Squashclub kunt u 9 holes golfen, hier hoeft u niet te reserveren.

U kunt het hele jaar op vakantie naar Curaçao. De zon schijnt namelijk altijd op Curaçao. Een aangename passaatwind zorgt daarbij voor afkoeling. Tijdens het regenseizoen (oktober tot december) kan er wel eens een hevige bui vallen, maar deze zijn bijna altijd van korte duur. Met een gemiddelde temperatuur van 27,5°C en zeewater van 27°C is Curaçao een aangename zonvakantie bestemming.

Tjingo reizen

Tjingo Curaçao Coral EstateDe naam Tjingo komt u misschien nog niet zo bekend voor. Maakt u zich geen zorgen, Tjingo is een reisorganisatie die is aangesloten bij de ANVR, het is dus vertrouwd om er te boeken.

Tjingo reizen is een online reisbureau en heeft een enorm aanbod aan bestemmingen. Dat maakt het eenvoudig om vanachter uw beeldscherm een bestemming en accommodatie uit te zoeken die helemaal bij u past. De website is erg gebruiksvriendelijk.

Tjingo ervaringen

De accommodaties die Tjingo aanbiedt zijn allemaal voorzien van een beoordeling en foto’s via Zoover. Zo weet u wat u kunt verwachten. Tjingo werkt samen met bekende touroperators en wanneer u via Tjingo boekt krijgt u nog een extra korting. Tjingo werkt met de Matsgarantie, wat betekent dat u via een andere ANVR reisorganisatie dezelfde reis tegen een goedkopere prijs tegenkomt, u het verschil plus een bonus terugkrijgt.

Tjingo inchecken

Sinds 1 april 2014 is bij bijna elke reis de ruimbagage exclusief. Meer informatie hierover kunt u telefonisch of per e-mail opvragen. Het is raadzaam de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen voor de actuele voorwaarden en meer informatie.