TUI Curaçao vakantie – Pakketreizen of losse tickets

TUI Curaçao vakantie

Tui Curaçao vakantieEen TUI Curaçao vakantie is niet alleen zon, zee en strand, maar ook vrolijk gekleurde huisjes, Caribische gezelligheid en grotten met druipsteenformaties en muurschilderingen.

Voor wie houdt van duiken bij de mooiste koraalriffen is een TUI Curaçao vakantie absoluut de moeite waard! Met meer dan 60 duikspots en circa 19 kilometer koraalrif kunt u iedere dag een ander stukje van de Caribische Zee ontdekken. Laat u betoveren door de tropische vissen en ga wrakduiken bij een van de scheepswrakken.

Goedkope TUI tickets Curaçao

Naast de vele pakketreizen kunt u natuurlijk ook losse tickets kopen bij TUI fly. Het aangename tropische klimaat, de mooie stranden en de vele watersportmogelijkheden oefenen een grote aantrekkingskracht uit op een ieder jaar toenemend aantal toeristen.

Dagen aan het strand kunt u afwisselen met uitstapjes naar het Christoffelpark en de prachtige druipsteenformaties in de grotten van Hato. Een boottocht naar het onbewoonde eilandje Klein Curaçao mag eigenlijk ook niet ontbreken.

U vliegt in ongeveer 10 uur van Amsterdam naar Curaçao, een afstand van bijna 8000 kilometer. U vertrekt vanaf Schiphol (AMS) en landt op de internationale luchthaven van Curaçao (CUR). Dit vliegveld ligt aan de noordkust van het eiland, circa 12 kilometer van de Curaçaose hoofdstad Willemstad.

Kiest u ervoor om met TUI fly naar Curaçao te vliegen, dan heeft u een ruime keus aan vertrekdagen. Zowel in de zomer als in de winter kunt u zeven dagen per week een vlucht boeken met de TUI Dreamliner. Zo kunt u altijd vertrekken wanneer het u het beste uitkomt.

Heeft u naast uw vlucht ook nog een hotel nodig op Curaçao? Boek dan een volledig verzorgde TUI vakantie naar Curaçao inclusief vlucht.

TUI inchecken

Voor uw TUI Curaçao vakantie kunt u bij TUI fly op verschillende manieren snel en gemakkelijk inchecken. U kunt op de gebruikelijke manier inchecken via de incheckbalie of via de selfservice kiosk op de luchthaven. In het laatste geval hoeft u niet in de rij te staan. Maar u kunt tegenwoordig ook online inchecken via uw computer of mobiele telefoon. Online of mobiel inchecken is mogelijk vanaf 24 uur tot uiterlijk 3 uur voor vertrek.

Handbagage TUI fly

Tui Curaçao DreamlinerWanneer u met TUI fly vliegt, mag u gratis een stuk handbagage en een accessoire meenemen, bijvoorbeeld een handtas of een laptop. Uw handbagage moet, net als bij andere maatschappijen, aan bepaalde afmetingen voldoen. De maximale afmetingen voor uw handbagage bij TUI fly zijn: 55 x 40 x 20 cm (l x b x h). Bij TUI fly gelden er, ongeacht de klasse, dezelfde regels omtrent handbagage.

Daarnaast zijn de algemene regels voor handbagage van toepassing:

  • Het is verboden om vloeistoffen mee te nemen die niet in een plastic etui zitten of meer dan 100 milliliter bevatten
  • Het is niet toegestaan om scherpe voorwerpen mee te nemen aan boord. Zakmessen, scharen en (vuur)wapens zijn verboden
  • Voor taxfree artikelen verschillen de regels per land van bestemming. Raadpleeg voor vertrek de geldende regels hier >>

Let op! TUI fly staat niet toe om zonder extra kosten één extra stuk handbagage mee te nemen.

Buggy’s/kinderwagens, autostoeltjes en campingbedjes voor meereizende kinderen vervoert TUI fly gratis als ruimbagage.

TUI reizen winnaar van 2 Zoover Awards 2017

TUI reizen behoorde tot de grote winnaars van de Zoover Awards 2017 voor reisorganisaties. Meer dan 120.000 mensen hebben hun stem uitgebracht en hebben TUI reizen gekozen tot de beste aanbieder XL in de categorie Zonvakantie en Wintersport.